tag:blogger.com,1999:blog-5473101122609522664.post1218284123645310095..comments2022-04-03T19:56:47.205-07:00Comments on gıdaları saklama yöntemleri: ekmeğin küflenmesickhttp://www.blogger.com/profile/09648695091848576503noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-5473101122609522664.post-17577216109475145262011-04-18T01:12:31.634-07:002011-04-18T01:12:31.634-07:00Bu yorum yazar tarafından silindi.Unknownhttps://www.blogger.com/profile/16932014292974427540noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5473101122609522664.post-25356366486285816212011-04-18T01:11:44.999-07:002011-04-18T01:11:44.999-07:00biz haftada 1-2 kere italyan marketinden ekmek ali...biz haftada 1-2 kere italyan marketinden ekmek aliyoruz. sonra onlari posete koyup direk buzluga koyuyoruz. ihtiyacimiz oldugunda ekmegin birini cikarip istedigimiz kadar kesip mikrodalgaya atip sadece 15-20saniyede cozduruyoruz. kesinlikle tadinda degisiklik ya da tuhaf bir koku olmuyor. 4 yildir ekmeklerimizi bu sekilde muhafaza ediyoruz. tavsiye ederim en iyi yontem bu. bu ekmekleri normal firinda cozdurmek isterseniz kuruyor biraz. o yontem ayrica zaman aliyor cok uzun...Unknownhttps://www.blogger.com/profile/16932014292974427540noreply@blogger.com